Main Page Sitemap

Most popular

Hm gavekort tjek

Hilsen Lotte - ti år :-) Lotte Malmgren fra New York, US Hai.En hilsen fra din gamle hjemby Søborg, hvor sommeren endelig er kommet til!Der mangler en ny live cd me de nye rejsende.Her kan du skrive hilsener og kommentarer til Michael Falch.N


Read more

Play store gavekort

Snejbjerg -. . Romero - Pin-U. .Last ned i App Store eller på Google Play. Bingham, Jerry - Breccia, Alber. .Portfolios -.Fantasy art - Elmore, Larry - Gomez, Hector - Williams, rs Kræmmer. . Brady, Pat - Burns, John. . Jusko, Joe


Read more

Facebook konkurrencer forbrugerombudsmanden

I december gemte der sig en god historie om hjælpeorganisationen Masangas arbejde bag hver kalenderlåge Sjette råd: Find det interaktive eller sociale element, der kan skabe fremdriften i konkurrencen Hvilket element skal involvere brugerne og sprede kendskab til dig og din konkurrence?Din virksomhed


Read more

Vind en rejse til dubai

Gislev Rejser A/S videregiver ikke i noget tilfælde dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS, medmindre dette er nødvendigt for at kunne udføre vores virksomhed og opfylde dine behov ved fx at levere den ønskede rejse til dig.
7.5 Busselskaber Gislev Rejser A/S videregiver personoplysninger til busselskaber, hvis du skal på busrejse som members rabatkode led i din rejse (fx i forbindelse med dagsture til kendte turistattraktioner mv).
Matchledere Vera Peter KIrketerp, med middage og 5 runder golf.
7.11 Specielt vedrørende kvalificerede tilbud Når du vælger Gislev Rejser A/S, har du mulighed for at få et kvalificeret tilbud på en rejse.5.2 Administration af leverandør- og samarbejdsforhold, gislev Rejser A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse medadministration af leverandør- og/eller samarbejdsforhold, hvor du er leverandør eller samarbejdspartner eller er kontaktperson hos en leverandør eller en samarbejdspartner, som Gislev Rejser A/S arbejder sammen med som led i driften.Fra Aalborg, karen Peter Dalsgaard, halvpension med drikkevarer.Til brug for bestilling af din flyrejse vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afrejselufthavn, destination, dato for ud- og hjemrejse, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med din rejse, herunder bestilling af specialmenuer under flyvningen og evt.7.6 Rederier Gislev Rejser A/S videregiver personoplysninger til rederier, hvis du skal på skibsrejse som led i din rejse (fx i forbindelse med dagsture til kendte turistattraktioner, krydstogt mv).I det tilfælde hvor det er praktisk muligt for os, vil overførsel af dine personoplysninger ske på baggrund af de af EU-Kommissionen udarbejdede standardoverførselskontrakter, der er specielt udarbejdet til dette formål.Hvis du ønsker at tilkøbe en sådan forsikring, vil vi videregive personoplysninger til forsikringsselskabet til brug for deres rabatkode bellevue box indtegning af forsikringen hos dem.Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.I sådanne tilfælde vil overførslen af oplysningerne ske med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 49, 1 (b da overførslen af dine personoplysninger til det pågældende land er nødvendig af hensyn til opfyldelse af kontrakten mellem dig og Danmarks Rejsebureau Forening (bestillingen af din rejse) eller.Bemærk, at ikke samtlige de angivne formål, kategorier af oplysninger, modtagere af oplysninger eller typer af behandling af oplysninger gælder for dig i alle tilfælde.
Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, tilbagetrække et samtykke til behandling af dine personoplysninger samt gøre din ret til dataportabilitet gældende.
Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person.Gislev Rejser A/S vil typisk indsamle følgende oplysninger:.1 Oplysninger vedrørende vores kunder.Gislev Rejser A/S bruger følgende GDSer som led i vores virksomhed: Travelize, Apsis Quickpay.Gislev Rejser A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med overholdelse af love og regler, som Gislev Rejser A/S er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden eller til opfyldelse af forskellige indberetnings- eller oplysningsinfo Gislev Rejser A/S retspligtelser i henhold til gældende love og regler.April gavekort skabelon a4 2019 Fra København Matchledere Vera Peter Kirketerp Med middage og 5 runder golf DKK.995 udsolgt!Til brug for bestilling af din lejebil vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, lejeperiode, køretøjskategori, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med lejen af køretøjet, herunder specielle foranstaltninger i forbindelse med handicap eller sygdom, børnesæder.kan dine oplysninger blive opbevaret hos disse modtagere efter tilbuddets udløb også i tilfælde af, at tilbuddet annulleres.Fra København, team green2green, halvpension, dKK.995, nyhed.Hvis du har oprettet en rejseprofil hos os, beder vi dig om at logge på din profil og opdatere denne i tilfælde af eventuelle ændringer.Gislev Rejser A/S er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål.Hvis du ikke ønsker, at Gislev Rejser A/S i forbindelse med bestilling af din(e) rejse(r) sender dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS, bedes du oplyse os derom senest i forbindelse med bestillingen af din rejse.
Dette gælder, hvis bestilling af din rejse forudsætter, at der overføres oplysninger til modtagere uden for EU/EØS, fx for at kunne booke flyrejse, hoteller.
4.2 Oplysninger vedrørende vores leverandører og samarbejdspartnere.


Sitemap