Main Page Sitemap

Most popular

Second female rabatkode

Hver DAG kommer DER NYE varer TIL shoppen OG hver UGE laver VI super gode tilbud TIL JER.VI Åbnede fysisk butilagelse, I ÅR gavekort til torvehallerne kbh 2011 OG startede OP MED "ugens SÆT" i 2012 (DET DER idag hedder: shop THE look).Service


Read more

Rejse gavekort

Den hvide og farvede lysatmosfære fra Philips Hue består af 3 spots, en bro viborg helsepraktik gavekort og en kontakt, der kan gøre din belysning til en ekstraordinær oplevelse med farvet og hvidt lys.At rejse på ferie er lykken for mange.Samtidig kan du


Read more

Rabatkode dvdoo dk

Her kan du spare rigtigt mange penge på din shopping.3 tilbyder attraktive og sjove konkurrencer til julefrokosten innovative tjenester inden for farfetch rabatkode 3G-mobiltelefoni og mobilt bredbånd på Danmarks bedste 3G-netværk.Cookie indstillinger Vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at


Read more

Danske grand prix vindere gennem tiderne


Den nybagte og 5-dobbelte Formel 1 verdensmester, Lewis Hamilton, dokumenterede i årets sidste Formel 1 Grand Pirx, som fandt sted i Abu Dhabi, at det ikke var en tilfældighed, at han på ny blev verdensmester.
Bymester Flemming Stald vil gennemgå nogle partimæssige højdepunkter.
Formålet med de 3 første runder var at opnå en form for seedning før de sidste 4 runder med klassisk betænkningstid.
2-6 lyder som et stort nederlag, men det var over forventet mod storfavoritterne Philidor, der nu er Danmarksmestre uanset resultet i sidste runde.
April 2018 Skak er et svært spil?Forholdene til skak i Borhuset er fremragende, og fremmødet har været tilfredsstillende og stigende i løbet af efteråret. .Februar 2017 Tirsdag den.Følg resultaterne på turneringens resultatside.September 2017 Sandi Stojanovski blev fortjent vinder af klubmesterskabet i lynskak foran Jens Østergaard.De tre hold ligger tæt og lige over de to bundhold.Ib Hother Andersen kunne tillade sig den luksus at tabe i sidste runde til Mikael Ramkilde og alligevel blive klubmester med 1 points forspring! .

kage som gave src="/images/2019-02/58638453000_danske-grand-prix-vindere-gennem-tiderne.jpg" />

I sidste runde vandt Hillerød 5-3 over Gribskov 2 efter en mystisk match, hvor Hillerød tabte på de 3 øverste brædder men vandt på sidste 5! .
Sådan endte Stephane Peterhansel og David Casteras Dakar.
Runde af klubturneringen blev afviklet med næsten fuldt program.Lad nyheden spredes til venner og bekendte!Klubben åbner dørene igen tirsdag den.Juni 2018 Hillerød Skakklub deltager i "European Club Cup fra den.-19.okt." i Halkidiki i Grækenland.Læs mere og se flere billeder på Facebook.Juni 2017 Hillerød Byturnering 2017 er slut.Se stillingen og resultater i klubmesterskabet.


Sitemap